Call Centar 011 - 41 41 411

SANDY BEACH HOTEL    4*

SIDE / SIDE / TURSKA

Lokacija:
Sandy Beach Hotel nalazi se na peščanoj plaži u blizini mesta Side. Između hotela i mora prolazi šetalište kojim se može stići za nekoliko minuta do centra Sidea. Hotelski kompleks se sastoji iz 6 zgrada (ne može se unapred birati u kom bloku će biti smešteni gosti). Otvoren je 1996. a poslednji put renoviran 2016. godine. Zauzima površinu od 11.000 m2 .

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni su za goste hotela. Zamena peškira se naplaćuje pola evra.

Sobe:
Hotel ima ukupno 260 soba, standardne sobe namenjene su za max 3 osobe, površine 23 m² (sve standardne sobe su isključivo sa francuskim ležajem), a family za max 4 osobe i ima dve spavaće sobe. Sve sobe poseduju: kupatilo sa fenom za sušenje kose, SAT TV, klima uređaj, mini bar (plaća se), sef (plaća se), telefon, balkon ili terasa.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, glavni restoran, 2 bara, otvoreni bazen, dečiji bazen, tursko kupatilo, fitness centar, animacioni programi, mini fudbal, odbojka na plaži, boćanje, bežični internet u lobiju (besplatno), stoni tenis, bilijar (plaća se), motorni sportovi na vodi (plaća se), dečije igralište, mini klub (4-12 god).

Način pružanja usluge:
Švedski sto.

Kontakt:
www.sandybeachotel.com
Tel: + 90 242 753 67 27
Fax: + 90 242 753 28 11

Napomena:
Hotel se sastoji iz 6 manjih zgrada i nalazi se na idealnoj lokaciji, na nekoliko minuta od centra grada na samom šetalištu. Standardne sobe su isključivo sa francuskim ležajem. Preporuka za sve tipove gostiju.
   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. USLUGA PRANJA VEŠA
  3. SAUNA
  4. FITNESS CENTAR
  5. SALON ZA MASAŽU
  6. SPORTOVI NA VODI
  7. FRIZERSKI SALON
   Besplatne usluge
  1. DEČIJI KLUB
  2. STONI TENIS

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete