Call Centar 011 - 41 41 411

SEHER SUN BEACH HOTEL    4*

SIDE / SIDE / TURSKA

Lokacija:
Udaljen je od aerodroma 55km i 6km od mesta Side. Površina hotela je 10.000 m². Hotel je izgrađen 2005. godine, a poslednji put je renoviran 2011. godine. Smešten je na 70m od plaže.
 
Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri su besplatni (promena peškira se plaća). Korišćenje bara na plaži je takođe uračunato u cenu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 151 standardnom sobom (max 3 osobe,površine 21 m²) i 33 jednosobne family sobe (max 2+2, kreveti na sprat, 21m²). Sobe su raspoređene u jednom dvospratnom i dva četvorospratna bloka zdanja u kojima ima lift, a dve trospratne zgrade su anex i u ovom delu nema lift. Sve sobe poseduju kupatilo, fen za sušenje kose, sef (plaća se), TV, WiFi (besplatno), mini-bar (prvog dana voda je besplatna), individualni klima uređaj, balkon, telefon.
 
Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana- turski i riblji (uz rezervaciju, jednom nedeljno je besplatno), 5 barova, usluga pranja veša (uz doplatu), lekarska ordinacija (usluge , 2 bazena (spoljašnji i dečiji), 2 vodena tobogana (nalaze se u hotelu Seher Resort & Spa koji je pored), prodavnica, mini klub (6-12 godina), dečiji meni, dečije igralište, tursko kupatilo, sauna, spa centar (u hotelu Seher Resort & Spa), animacioni program, stoni tenis, bežični ineternet u lobiju (besplatan), odbojka na plaži, masaža (uz doplatu), bilijar (plaća se), motorni sportovi na vodi (uz doplatu), teniski teren, rekviziti za tenis i osvetljenje teniskog terena se naplaćuju.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
+90 (242) 763 86 95
www.seherhotels.com

Napomena:
Gosti ovog hotela mogu da koriste sadržaje Seher Resort 5* koji se nalazi 50 m od hotela. Do plaže se ne prelazi ulica.    Usluge uz doplatu:
  1. INTERNET KAFE
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. TERETANA
  2. SAUNA
  3. TENISKI TERENI
  4. DEČIJI BAZEN
  5. STONI TENIS
  6. TURSKO KUPATILO

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete