Call Centar 011 - 41 41 411

IKOS OLIVIA HOTEL    5*

SITONIJA / SITONIJA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Gerakini, na sopstvenoj peščanoj plaži. Udaljen je 70km od aerodroma u Solunu i 14 km od mesta Nea Moudania. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova u bašti.


Plaža:
Nalazi se na peščanoj plaži, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela dok se peškiri za plažu mogu iznajmiti uz depozit.


Hotelski sadržaj:
Recepcija, 6 barova-od toga bar pored bazena i bar na plaži, glavni restoran, 4 A’ la carte restorana, bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, bežični internet, internet kutak, TV sala, mini klub za decu, animacija dece, dečije igralište, muzika uživo i zabavni program, teretana, teniski teren, odbojka/tenis/fudbal na plaži, stoni tenis, aerobik i joga, zumba, pilates, sportovi na vodi, spa centar (sauna, masaža, đakuzi), frizer, manikir salon,  mini market, prodavnica suvenira, parking.


Sobe:
Hotel raspolaže sa 291 smeštajnom jedinicom. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, bade mantil i papuče, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, wifi internet, krevetac (na upit bez doplate), SAT TV, DVD/CD, terasu.

Promo sobe u glavnoj zgradi sa pogledom na baštu i promo sobe u bungalovima sa pogledom na baštu ili na more, površine oko 25m² i namenjene za smeštaj 2 osobe sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj.
Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi, površine oko 30 m² i namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Junior suite se nalaze u bungalovima, imaju pogled na more, površine oko  35 m², namenjene za 2 do 3 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevo-spavaće sobe sa dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Panorama junior suite se nalaze u glavnoj zgradi, imaju pogled na more, površine oko 35 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevo-spavaće sobe sa dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Family junior suite se nalaze u glavnoj zgradi, imaju pogled na more, površine oko 40 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevo-spavaće sobe sa dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Suite u bungalovima imaju pogled na baštu ili na more, površine oko  50 m², namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i dnevnog boravka sa sofa ležajem. Određeni broj suita ima i privatni bazen.
Deluxe suite u bungalovima imaju pogled na bazen, površine oko 60 m², namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa dva  standardna ležaja ili francuski ležaj i dnevnog boravka sa sofa ležajem.
Deluxe suite u bungalovima koji imaju izlaz na plažu, površine oko 85 m², namenjeni za smeštaj 2 do 6 osoba i sastoje se iz dve spavaće sobe, svaka sa po 2 standardna ležaja ili francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofa ležajem.

Usluga: 
Usluga u hotelu je All Inclusive- doručak, ručak, večera, užine (švedski sto), nacionalna alkoholna i bezalkoholna pića.


PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT
 


Kontakt: 
http://ikosresorts.com/rooms/olivia/
 

Napomena:
Od 2015. godine pripada novom luksuznom lancu hotela Ikos Resort, koji  je deo kompanije kojoj pripada i čuveni Sani Resort i Ikos Oceania. Hotel predstavlja potpuno nov koncept luksuznih all inslusive hotela, koji promovišu stečeno iskustvo u besprekornoj organizaciji odmora sa akcentom u svakom trenutku na vrhunski kvalitet i eleganciju, a sa posebnom pažnjiom prema porodicama sa decom.

 

 

   Usluge uz doplatu:
  1. PRODAVNICA POKLONA
  2. TENISKI TERENI
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. SALON ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. DEČIJI BAZEN
  3. SAUNA
  4. ĐAKUZI
  5. PRODAVNICA
  6. STONI TENIS
  7. DEČIJI KLUB
  8. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete