Call Centar 011 - 41 41 411

ILIAS STUDIOS    villa

SKIATOS / SKIATOS / GRČKA

Lokacija:
Područje Tzaneria, na kome je smešten Ilias studio, se nalazi u veoma bujnom i zelenom delu ostrva. Od istoimene peščane plaže studio je udaljen 200 metara. Sa gradom Skijatos, udaljen 7km, povezan je redovnom autobuskom linijom, kao i taksijem na vodi koji kreće sa plaže Tzaneria. Od glavnog puta udaljen je oko 300 metara, a supermarket i taverna se nalazi odmah pored studija. Studio Ilias je preporuka za parove i porodice koji žele da borave u miru nedaleko od plaže.

Plaža :
Tzaneria je peščana plaža na oko 7 km od grada. Do nje se može doći i lokalnim autobusom (stanica br.11) ili koristeći taksi. Ima tri reda suncobrana i na njoj možete imati veliki izbor sportova na vodi kao i školu ronjenja.Na plaži se nalazi i bar u kome možete uživati tokom čitavog dana.

Hotelski sadržaj: 
Lepo uređeno dvorište ,sa par stepenika do svakog studija, puno zelenila daje ovom ambijentu poseban šarm. Wi – fi internet je slabog protoka i dostupan je u javnim delovima vile.

Sobe: 
Svaki studio je kompletno opremljeni kuhinjom, TV-om, kupatilom sa tuš kabinom, balkonom sa pogledom na more, besplatnim Wi-Fi internetom i klima uređajem. U studio se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni).

Usluga: 
Najam.

Kontakt:
www.iliasstudios.gr

Napomena :
U blizini peščane plaže sa lepim okruženjem ovaj studio predtavlja oazu mira.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete