Call Centar 011 - 41 41 411

TELIS STUDIOS    villa

SKIATOS / SKIATOS / GRČKA

Lokacija:
Izgrađen u tradicinalnom grčkom stilu a u okruženju bujnog zelenila, tačno preko puta poznatog hotela Skiathos Princess (5*), udaljen je samo nekoliko minuta šetnje od peščane plaže Agia Paraskevi (oko 150 metara). U neposrednoj blizini su restorani i prodavnice, kao i autobuska stanica. Do grada Skijatos, udaljen 9 km, saobraća redovna autobuska linija.

Plaža :
Agia Paraskevi (Sveta Petka) je jedana od najvećih plaža na Skijatos,zbog peska i čistog mora, nagrađena je plavom zastavom. U centralnom delu plaže se nalaze sunconbrani i ležajke, dok sa krajeva plaže ostavljen prostor za sve one koji ne žele da koriste plažni mobilijar. Nakon stenovitog dela na desnoj strani plaže, postoje dva potpuno izolovane male plaže za one koji traže mir. Na plaži se nalazi taverna sa dobrim izborom hrane i vina. U zaleđu plaže se nalazi mala crkva posvećena Svetoj Petki.

Hotelski sadržaj:
Apartmanski kompleks, parking za goste, recepcija i terasa na kojoj se služi doručak.  Wi – fi internet je slabog protoka i dostupan je u javnim delovima vile.

Sobe:
Svaki studio ima terasu, kupatilo (tuš/WC), klimu (bez doplate), sef, wi-fi internet i TV. Kuhinja je opremljenu svim potrebnim sudovima. U studio se mogu smestiti 2 odrasle osobe. Studiji se mogu nalaziti u glavnoj zgradi (studio 1st building).

Usluga:
Noćenje ili noćenje sa doručkom , mogućnost doplate na destinacji 6 evra po danu po osobi

Kontakt :
www.hoteltelis.gr

Napomena : od glavnog puta do ulaza u glavnu zgradu postoji uspon od 35 m, ali i alternativna staza blagog nagiba duga 60 m


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete