Call Centar 011 - 41 41 411

THOROS HOUSE HOTEL    villa

SKIATOS / SKIATOS / GRČKA

Lokacija:
Prizemna kuća, okružena zelenilom i skrivena od buke, nedaleko od hotela Esperides, idealna je za sve koji na odmoru priželjkuju mir i tišinu. Udaljena je 300 metara od plaže Ahladija sa nekoliko restorana i samo 200 metara od ulice sa supermarketom i poslastičarnicom, kao i stajalištem lokalne autobuske linije. Do centra grada Skiajatos, udaljenog 4 km, moguće je stići redovnom autobuskom linijom kao i taksi čamcem koji kreće ispred hotela Esperides.

Plaža :
Ahladija je jedna od najpoznatijih plaža na 4 km udaljenosti od grada Skiatosa iz kojeg se do nje može doći brodićem - vodenim taksijem.
Rangirana je među plažama Skijatosa kao savršene za porodice. To je veoma mirna, ali i organizovani plaža sa brojnim sadržajima za vodene sportove. Zlatni pesak i čisto kristalno more pruža mogućnost pravog uživanja

Hotelski sadržaj:
Thoros House raspolaže sa 6 studija u glavnoj prizemnoj zgradi i jednim izdvojenim u susednom objektu. Nekoliko lepo uređenih kutaka za sedenje u okruženju palmi i zelenila, kao i brižljivo negovanog cveća, daruje ovom ambijentu poseban šarm. Gostima je na raspolaganju i parking prostor i spoljnji tuš

Sobe:
Svaki studio ima terasu sa stolom i stolicama, kupatilo (tuš/WC), klimu (bez doplate), wi-fi internet slabijeg protoka i TV. Kuhinja je opremljena neophodnim posuđem, frižiderom i rešoom. U studio se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Izdvojeni studio u susednom objektu može da primi maksimalno 2 odrasle osobe. Krevetac za bebu - na upit.

Usluga:
Najam

Napomena :
Prizemna kuća, okružena zelenilom i skrivena od buke, nedaleko od hotela Esperides, idealna je za sve koji na odmoru priželjkuju mir i tišinu. 

      Besplatne usluge
    1. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete