Call Centar 011 - 41 41 411

VILLA SOFIA    villa

SKIATOS / SKIATOS / GRČKA

Lokacija :
Veoma lep kompleks sa dvorištem i puno zelenila nalazi nalazi se 6 kilometara od grada Skijatos i na oko 600 metara od glavnog puta, autobuskog stajališta i supermarketa. Pešačka staza kroz dvorište vile i par stenika vodi direktno do peščane plaže Koljos koja je udaljena oko 150 metara od vile. Od plaže Vromonlimnos vila je udaljena oko 450 metara.

Plaže : 

Koljios - je peščana plaža, usred malene i koloritne uvale odlično je zaštićena od vetra i karakteristična od svih plaža sa jugoistočne strane ostrva po kasnom zalasku sunca. Vromolimnos - je Jedna od najlepših plaža ostrva okružena maslinjacima i borovima. Ova peščana plaža u poslednje vreme stiče sve veću popularnost kod mladih zbog velikog bara koji pušta glasnu muziku i kao mesto gde se često organizuju žurke.

Hotelski sadržaj :
Vilu okružuje bogata zelena bašta puna sezonskog cveća koje samom kompleksu daje poseban šarm. Gostima je na raspolaganju spoljni tuš i parking prostor.Wi – fi internet je slabog protoka i dostupan je u javnim delovima vile.

Sobe : 
Svaki studio ima : kompleto opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo (wc/tuš), klimu, TV i balkon sa stolom i stolicama. Većina studija se nalazi u prizemlju. U studija se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe (3 krevet je standardne veličine). U studio 1/2 + 2 se mogu smestiti 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina. U studio 1/2 + 2 su tri kreveta standardne veličine. Drugo dete deli krevet sa dve odrasle osobe. Krevetac za bebe na upit.

Usluga:
Najam
 

Napomena: 

Preporuka za porodice sa decom.

      Besplatne usluge
    1. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete