Call Centar 011 - 41 41 411

HOVOLO APARTMENTS    apart

SKOPELOS / SKOPELOS / GRČKA

Lokacija :
Okruženi borovom šumom na samo nekoliko metara od plaže su smešteni Hovolo apartmani. Od centra mesta Neo Klima su udaljeni oko 350 metara. Glavni grad Skopelos je udaljen oko 18km i do njega saobraća redovna autobuska linija.


Plaža : 
Kaskadno postavljeni apartmani Hovolo su od  gradske peščano-šljunkovite plaže udaljeni 150 metara, a od plaže Hovolo po kojoj su dobili ime su udaljeni oko 300 metara. Na oko 2km nalaze se  najleše plaže ostrva Kastani i Mila.


Sadržaj :
Apartmani su u porodičnom vlasništvu i imaju recepciju, mali restoran, tersu na kojoj se poslužuje doručak i besplatan Wi-Fi internet u lobi baru.

Sobe : U našoj ponudi su superior apartmani sa panoramskim pogledom. Superior apartmani (30m2) sa panoramskim pogledom se nalaze na drugom ili četvrtom spratu imaju mali balkon ili verandu sa pogledom na more. Superior apartmani su potpuno renovirani 2011.godine. Svi superior apartmani imaju kuhinju (rešo, posuđe, aparat za kafu), TV, kupatilo, telefon, klimu, wi-fi interent. U superior apartman se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Krevetac možemo obezbediti na upit.

Usluga : 
noćenje sa doručkom (samoposluživanje)


Kontakt : 
http://www.hovoloapartments.gr/


Napomena : 
Preporuka za porodice sa decom koji žele da budu blizu plaže.


 

      Besplatne usluge
    1. PARKING
    2. BEZICNI INTERNET

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete