Call Centar 011 - 41 41 411

TOPLICE HOTEL    4*

TERME ČATEŽ / TERME ČATEŽ / SLOVENIJA

Lokacija:
U kompleksu Termi Catež.
 
Hotelski sadržaj:
Pod istim krovom je sve što cini udoban boravak zahvaljujuci opuštanju u rekreativnom centru i aktivnom odmoru. Lep izgled novog hotela dopunjuje obnovljeni prvobitni hotel Toplice. Hotel ima 107 superior, 24 standard soba, 4 apartmana i 4 porodicne suite, restoran, aperitiv bar, tropsku baštu CATEŽ koja je povezana sa zimskom Termalnom rivijerom, Sabai centar s tajlandskim masažama, sportsku dvoranu, kongresnu dvoranu, internet kutak i hotelski parking.
 
Sobe:
Sobe su dvo- i trokrevetne sa francuskim ležajem. U dvokrevetnu sobu može da se smesti dodatni ležaj za dete. Sve sobe su opremljene mini barom, sefom, telefonom, SAT TV, PAY TV i kupatilom (tuš ili kada, fen). Moguc je prikljucak na internet preko telefonske linije. Superior sobe su klimatiziovane, imaju balkon i kupatilo s kadom. Standard sobe nemaju klimu, neke su sa balkonom. Apartmani / suite su vece porodicne sobe. U predprostoru na trosedu može da spava dvoje dece. Gostima su u apartmanu / suiti na raspolaganju bademantil i sobne papuce.
 
Usluga:
Nocenje /dorucak, može doplata za polupansion.
 
Napomena:
"Sve pod jednim krovom, sve nadohvat ruke". Preporuka za porodice sa decom, sportiste i svima koji žele da provedu svoj odmor aktivno i dinamicno.
 
Kontakt:
www. terme-catez.si
   Usluge uz doplatu:
  1. USLUGA PRANJA VEŠA
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. IZNAJMLJIVANJE BICIKALA
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. DEČIJI KLUB
  3. PARKING
  4. ĐAKUZI
  5. DEČIJI BAZEN
  6. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete