Call Centar 011 - 41 41 411

THERMANA PARK LASKO SUPERIOR    4*

TERME LASKO / TERME LASKO / SLOVENIJA

Lokacija:
Futuristički dizajniran hotel Wellness Park Laško smešten je uz samu reku ispod brda Hum, a iz soba za shiatsu, ayurvedsku i tajlansdsku masažu pruža se pogled na prekrasnu priprodu. Uz takav doživljaj, užitak u aromaterapeutskim kupkama te brojnim anti-ageing i detoksikacisjkim tretmanima još je potpuniji.
 
Hotelski sadržaji:
U sklopu hotela je bar, a la carte restoran u kojem se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, buffet restoran za goste hotela, igralište za decu. Najveda atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smeštenih po velikom staklenom kupolom koja se leti otvara a uveče sjaji zahvaljujudi svetlosnim efektima. Iznad bazena s talasima, vodenim toboganom i brzom rekom nalaze se i tri whirlpoola. Leti je posebno i kupanje u posebnom bazenom u obliku kristala, s pogledom na zvezdano nebo i crkvu Sv. Mihaela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 188 soba kategorije 4*superior, LCD TV, kupatilo (tuš/kada WC), wireless internet, fen, mini-bar, telefon, klima uređaj i sef, besplatno korištenje bade mantila i peškira.

Usluga:
Usluga je polupansion. Doručak i večera po principu švedskog stola. 


 
 

   Usluge uz doplatu:
  1. PRODAVNICA POKLONA
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. IZNAJMLJIVANJE BICIKALA
   Besplatne usluge
  1. BILIJAR
  2. DEČIJI KLUB
  3. SAUNA
  4. FITNESS CENTAR
  5. DEČIJI BAZEN
  6. STONI TENIS
  7. ĐAKUZI

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete