Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 870 €-2758 €

Kategorija hotela

4STARS

1

4STARSP

1

5STARS

2

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 3
DISKOTEKA 1

DOMINIKANA, Rezultati pretrage

Dominikanska Republika (šp. República Dominicana) je država u Karibima, smeštena na istočne dve trećine ostrva Hispanjola, na kojem se graniči sa Haitijem. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila i leži istočno od Kube i Jamajke, a zapadno od Portorika. Glavni i najveći grad Dominikanske Republike je Santo Domingo. Glavno turističko odredište za većinu turista je Punta Cana. Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet i veseli domaćini zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, zavisno od toga što Vam više odgovara. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.
Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
BARCELO BAVARO PALACE DELUXE ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi na jednoj od 10 najlepših peščanih plaža sveta – Bavaro, u Punta Kani, u turističkom području Bavaro.

Od 1379 €

DREAMS PALM BEACH PUNTA CANA ALL INCLUSIVE -
HONEYMOON  Dreams Palm Beach hotel nalazi se na oko 30 km od međunarodnog aerodroma Punta Cana. Izgrađen je u tradicionalnom stilu 1994. godine, a renoviran je 2008. godine.

Od 935 €

GRAND PALLADIUM PALACE RESORT SPA & CASINO ALL INCLUSIVE -
PORODIČNI HOTEL
Hotel se nalazi u Punta Kani, u turističkom području Bavaro. Udaljen je 20km od aerodoma Punta Kana, 60km od grada Higuey, 220km od glavnog grada Santo Domingo, 1km od šoping centra Plaza Bavaro.

Od 905 €

VIK ARENA BLANCA ALL INCLUSIVE -
PORODIČNI HOTEL Hotel je direktno na plazi Bavaro, okruzen palmama. Aerodrom Punta Kana udaljen je oko 30 km.

Od 435 €