Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 790 €-2830 €

Kategorija hotela

3STARS

1

4STARS

1

4STARSP

1

5STARS

3

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 5
DISKOTEKA 1

JAMAJKA, Rezultati pretrageJamajka je smeštena u Srednjoj Americi, na istoimenom ostrvu, u Karipskom moru. Ostrvo bujne vegetacije, sa šest planinskih venaca, 120 reka, nekoliko vodopada, 120 kilometara peščanih plaža. Ostrvo je pretežno brdovito. U istočnom delu su Plave planine s kratkim i strmim rekama; u središnjem i zapadnom delu su prostrane ravnice; u južnom savane. Posebnu atrakciju Jamajke predstavlja jedan od najlepših vodopada na svetu; na reci Dunn. U egzotičnom okruženju šarenih ptica i crvenih rododendrona, kristalno bistra voda kaskadno se spušta preko glatkih stena do peščane plaže, ulivajući se, potom, u Karipsko more. Jamajka ima tropsku klimu sa ujednačenom temperaturom tokom cele godine i padavinama koje donose pasati. Kišni period je od maja do novembra, sušni od decembra do aprila. Glavni grad je Kingston, službeni jezik, engleski.Najpoznatije letovalište na Jamajci je gradić Negril, sa svojom poznatom „Plažom od sedam milja“, koja se smatra jednom od deset najlepših na svetu. Najluksuznije je Ocho Rios, najposećenije Montego Bay.
Jamajka je domovina je slavnih kao što su sportisti Linfor Christie i Marlene Ottey; muzičari Bob Marley, Grace Jones, Diane King. Slavni pisac Ian Fleming je u Očo Riosu napisao svih 13 romana o tajnom agentu Jamesu Bondu.Kupanje, ribolov, ronjenje, jedrenje i jahanje su omiljene dnevne aktivnosti. U večernjim satima jedinstvena jamajčanska kuhinja uz opčinjavajuće zvukove rege muzike su doživljaj koji nećete zaboraviti.

Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
RONDEL VILLAGE - NEGRIL NAJAM  -
Rondel Village, Negril, Jamajka, nalazi se oko 50km od Sangster internacionalnog aerodroma.

Od 395 €

COUPLE TOWER ISLE RESORT - OCHO RIOS ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u mestu Ocho Rios, preko puta ostrvca Tower. Udaljen je 82km od aerodroma Montego Bay, 12km od vodopada reke Dunn.

Od 1265 €

JAMAICA INN HOTEL - OCHO RIOS NAJAM  -
Hotel se nalazi na plaži, 3km od mesta Ocho Rios, 100km od aerodroma Montego Bay.

Od 1235 €

COUPLE SWEPT AWAY RESORT - NEGRIL ALL INCLUSIVE -
Nalazi se u mestu Negril, u blizini Jimmy Buffett s Margaritaville. Udaljen je 100km od aerodroma Montego Bay.

Od 1415 €

SECRETS ST JAMES - MONTEGO BAY ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi na plaži, pored hotela Secrets Wild Orchid Montego Bay 5*. Udaljen je 4km od aerodroma Montego Bay, 16km od golf terena, 4,5km od plaže Doctor s Cave, 7km od centra Montego Bay.

Od 1375 €