Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 170 €-230 €

Kategorija hotela

3STARSP

1

4STARS

1

4STARSP

1

5STARS

2

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 3
POSLOVNI CENTAR 1

HAVANA, Rezultati pretrage


"Ovo je najlepša zemlja koju je ljudsko oko ikada videlo"...zapisao je Kolumbo u svom dnevniku ....

Kuba je jedinstveno karipsko ostrvo gde originalne cigare i rum čine, tek, mali deo primamljivog mozaika. Latino ritam, pikantna kuhinja, rajske plaže, nestvarna prirodna lepota, nepregledna polja šećerne trske, očuvana tradicija i kultura, su samo deo ove egzotične ostrvske enigme. Kuba je ostrvo Velikih Antila, koje se nalazi između Karipskog mora, Meksičkog zaliva i Atlantskog okeana.

Havana – nesputana i melodična. Glavni i najveći grad Kube, sa oko 2 miliona stanovnika. Stara Havana (La Habana Vieja), najatraktivnija turistička zona grada, je pod zaštitom UNESCA, kao svetska kulturna baština. Sa veliki brojem građevina iz doba španske kolonizacije predstavlja prijatno mesto šetnju i stvaranje utiska o životu na Kubi u svojoj prošlosti. Glavne atrakcije Havane su: Plaza de la Catedral (Trg Katedrala), Catedral de San Cristobal (Katedrala San Kristobal) i bar „La Bodegita del Medio“, u kojem je prvi put napravljen koktel „mohito“ i čiji je čest gost bio slavni Hemingvej.
Raskoš havanske kulturne i istorijske ponude se upoznaje obilaskom: Trga Revolucije; Tvrđave San Karlos de la Kabana-kolosalna građevina iz 17. veka; Gradskog muzeja-sa odličnim pregedom istorije grada Havane; Palate Guvernera (Palacio de los Capitanes Generales); fabrike cigara Partagas, koja proizvodi poznate cigare Montecristo i Cohiba…
Kvart El Vedado sa svojim restoranima, noćnim klubovima, barovima, zgradama državnih institucija i hotelima je centar svih aktivnosti Havane.
Miramar je rezidencijalni deo grada i ekonomska prestonica Kube. Elegantan i otmen; sa mnogobrojnim bankama, sedištima kompanija, ambasadama, hotelima, restoranima.
Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
IBEROSTAR PARQUE CENTRAL NOCENJE SA DORUCKOM -
Hotel se nalazi u centru Havane poznat po Španskom kolonijalnom stilu arhitekture, a od aerodroma je udaljen je 30 km.

Od 115 €

MELIA COHIBA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Hotel se nalazi u novom centru Havane, u kvartu Vedado. Udaljen je 50m od obale i šetališta Malecon, 6km od centra Stare Havane, 15km od aerodroma u Havani.

Od 89 €

MERCURE SEVILLA NOCENJE SA DORUCKOM -
Hotel je smeštan u centru Havane, u blizini Starog grada.

Od 85 €

NACIONAL DE CUBA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Hotel se nalazi na uzvišenju, u novom centru Havane, kvartu Vedado. Udaljen je nekoliko metara od obale, 6km od centra Stare Havane,18km od aerodroma u Havani.

Od 105 €

TELEGRAFO NOCENJE SA DORUCKOM -
Na glavnom trgu Havane, preko puta središnjeg parka, pored Nacionalnog Pozorišta i starog parlamenta (Capitolio).

Od 105 €