EGEJSKA REGIJA

 

Dobro došli u carstvo hedonizma i vrhunskog odmora u letovalištima Egejske regije.
Čarter letovi, moderni aerodromi, brzi transferi do vrhunskih hotela, maksimalna zabava za sve uzraste, idealna šoping destinacija.
Zemlja četiri mora sa fantastičnom klimom i sezonom kupanja od aprila do oktobra.

Oni koji su sebi bar jednom priuštili leto(vanje) u Turskoj nazivaju je „rajskom zemljom za odmor“. Među srpskim ljubiteljima putovanja godinama unazad Turska i njena sjajna letovališta su hit destinacija. Idealna je za porodični odmor sa u ponudi maksimalno dobrim odnosom cene i kvaliteta kao i više nego prijatnim u odnosnom temperature vode i vazduha.
Četiri ultra moderna aerodroma kao i sjajna mreža puteva kojima su povezana brojna letovališta ove zemlje takođe čine Tursku kao turističku zemlja izuzetno atraktivnom
Egejska oblast jedna je od sedam geografskih regija Turske. Poznata je i po tome što je njena obala jedna od najrazvijenijih na Mediteranu a glavni turistički centri su Bodrum, Fetije, Marmaris, Kušadasi i Didim sa svojom fascinantnom prošlošću koju ukrašava sofisticirana svakodnevnica modernog letovališta. 
Preostaje vam, dakle, da umesto predrasudama,napunite kofer osmesima i dobrim raspoloženjem jer turiste u Turskoj čekaju dani obasjani suncem, predivne plaže, vrhunski hoteli, istinsko gostoprimstvo i uzbudljive priče iz prošlosti, nezabravni faklutativni izleti i brojni benifiti za potodično letovanje poput besplatnog boravka za jedno ili dvoje dece…

BODRUM

BODRUM

NAJPRESTIŽNIJE LETOVALIŠTE TURSKE

Detaljnije

MARMARIS

MARMARIS

GRAD KOJI NIKADA NE SPAVA

Detaljnije

KUŠADASI

KUŠADASI

RASKOŠ NA SVAKOM KORAKU

Detaljnije

FETIJE

FETIJE

MODERNO TURISTIČKO MESTO IZUZETNOG ŠARMA

Detaljnije

KRSTARENJE GULETOM

KRSTARENJE GULETOM

JEDNO OD NAJATRAKTIVNIJIH PUTOVANJA IZ NAŠE PONUDE

Detaljnije