Turska je zemlja sunca, mora, planina i jezera. Od aprila do kraja oktobra tursko primorje ima idealnu klimu koja omogućava uživanje na  peščanim plažama i u bajkovitim pejzažima mediteranskih gradića kao što su Alanja, Side, Antalija, Lara, Kemer ili Belek u Antalijskoj regiji, odnosno Bodrum, Kušadasi, Marmaris ili Fetije na obali Egeja.
Turska se prostire se na dva kontinenta. Istanbul, najveći turski grad i jedan od najatrakitvninih megalopisa sveta, takođe. Evropska i azijska strana podeljene su Bosforom, Mramornim morem i Dardanelima. Oko 8.300 km turske obale zapljuskuju četiri mora: Sredozemno, Egejsko, Mramorno i Crno…. Svojim vrednim spomeničkim kompleksima omogućava  posetiocima da dožive duh vremena antičke kulture, da se dive arhitekturi Rimljana, Vizantije, krstaša, Seldžuka i Osmanlija.  Didim, Milet, Prijena, Side, Perge, likijske grobnice u okolini Marmarisa, u Fetijama i u blizini Kemera, potpuno očuvani antički amfiteatar Aspendos u kome se i danas održavaju predstave, gradske zidine i tvrđave u Bodrumu i Alanji, ljubiteljima istorije nude uživanje u autentičnom ambijentu prošlih vremena. Posebno mesto zauzima grad Efes, jedan od najvećih i najznačajnijih antičkih lokaliteta na svetu.
Osim obale, turskom pejzažu poseban pečat daju prirodni lokaliteti izuzetne lepote, od kojih neke možete posetiti bez obzira na kom se delu obale nalazili. Izdvajaju se Pamukale, kanjon Saklikent, delta reke Dalijan, Duden i Kursunlu vodopadi u okolini Antalije.
 


LAST MINUTE PONUDE

PAKET ZA DVE OSOBE

POLAZAK 09.07.; 11.07. I 18.07.

ANTALIJSKA REGIJA

POLAZAK 09.07.

EGEJSKA REGIJA

POLAZAK 18.07.

TURSKA LETO 2020 ● ANTALIJSKA REGIJA

Alanja

LETOVALIŠTE RASKOŠNE OBALE

ANTALIJA

JEDNA OD NAJSTARIJIH TURISTIČKIH REGIJA TURSKE

BELEK

DRUGO IME ZA MODERNO I LUKSUZNO LETOVALIŠTE

KEMER

FASCINANTNA PRIRODA UKRAŠENA LUKSUZOM HOTELA

SIDE

RASKOŠ PRIRODE I ISTORIJSKIH SPOMENIKA

TURSKA LETO 2020 ● EGEJSKA REGIJA

BODRUM

NAJPRESTIŽNIJE LETOVALIŠTE TURSKE

MARMARIS

GRAD KOJI NIKADA NE SPAVA

KUŠADASI

RASKOŠ NA SVAKOM KORAKU

FETIJE