ŠPANIJA LETO
 

Skriveni dragulj u ostrvskom zalivu

Agencija Big Blue narednog leta u ponudi za Majorku nudi i nešto novo - odmor u Alkudiji.
Za svoje putnike Big Blu je rezervisao smeštaj u odabranim hotelima u najatraktivnijim letovalištima Majorke do koje i u sezoni 2019. lete direktni čarteri ove agencije.

Šta Majorka, lepotica Mediterana, nudi a drugi nemaju? Pre svega sjajnu klimu. I u najvrelijim mesecima u godini retki su dani u kojima, naravno u hotelskoj sobi, morate u pomoć da pozovete klima uređaje. To je već sasvim dovoljno da se osećate prijatnije i ugodnije, samim tim i raspoloženije. Za one koji uživaju u plivanju tu su i izuzetno lepe peščane plaže (nema privatnih ni hotelskih) sa neverovatno čistim morem. Majorka je tako i prestižna letnja destinacija, ostrvo na kojem su u sezoni govori 100 i više jezika.

Kosta Brava je omiljena destinacija ljubitelja putovanja i dobrog odmora. Spoj je dobre klime i izvanrednih plaža. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Posebna je najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije.

ŠPANIJA LETO 2020

MAJORKA

MAJORKA

POLASCI OD 17.06.-09.09.2022. NA 11/12 DANA

Detaljnije

KOSTA BRAVA

KOSTA BRAVA

POLASCI OD 29.06.-07.09.2023. NA 11 DANA, AVIONOM

Detaljnije

TENERIFE

TENERIFE

POLASCI OD 13.06.-10.09.2023. 8/9 DANA, AVIONOM

Detaljnije