KRABI, PI PI OSTRVO I PUKET

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Napomena: Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na navedenim relacijama, avio takse , smeštaj u hotelu 4* na bazi usluge noćenja sa doručkom (švedski sto), transferi prema planu i programu, troškovi organizovanja putovanja kao i usluge licenciranog vodiča Kontiki Travel & Service koji putuje sa grupom iz Beograda. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti (ako postoje i koji se plaćaju na destinaciji), doplata za večeru (200 eur po osobi), napojnice za lokalne vodiče, vozače i hotelsko osoblje koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 5 evra po danu boravka) koje se plaćaju na destinaciji, viza za Tajland 75 evra, usluga viziranja 10 evra, kao i međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa preporukom da pokriva lečenje Covid-19.


SMEŠTAJ:
Hotel u Krabiju: Panan Krabi Resort 4*  ili sličan   

www.panankrabiresort.com

Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus nudi bazen na otvorenom i fitnes centar, a nalazi se u mestu Ao Nang na poznatoj istoimenoj plaži (Ao Nang Beach). Ovaj objekat izgrađen 2017. godine udaljen je 2 km od Bokserskog stadiona Ao Nang Krabi. Plaža Noparat Tara nalazi se na 2,2 km od objekta. Hotelske sobe poseduju kuvalo. Besplatan WiFi je dostupan svim gostima, dok pojedine sobe imaju terasu. Sobe za goste imaju sopstveno kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak služi se svakog dana. Gosti mogu pojesti nešto u restoranu objekta, koji služi raznovrsna internacionalna jela, a nudi i vegetarijanske obroke. Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus raspolaže terasom. U okviru objekta na raspolaganju je poslovni centar. Recepcija radi 24/7.

Hotel na Phi Phi ostrvu: Pattaya Discovery Beach Hotel- SHA Ektra Plus 4*  ili sličan                 

www.phiphiholidayresort.com/

PhiPhi Holidai Resort se nalazi na beloj peščanoj plaži kraj Andamanskog mora. Odmaralište ima porodični bazen, salu za fitnes i međunarodni ronilački centar “Scuba Schools”.  Sobe u PhiPhi Holidai Resortu nude udobnost, moderan enterijer i TV sa ravnim ekranom. Gosti takođe mogu uživati u opuštajućoj masaži ili isprobati vodene aktivnosti, uključujući ronjenje. Izleti na okolna ostrva mogu se organizovati na šalteru ekskurzija, dok se suveniri mogu kupiti u butiku. Dečiji klub je takođe dostupan za porodice koje putuju sa decom mlađom od 12 godina. U okviru hotela se nalazi Jimmi's café restoran na plaži koji nudi sveže morske plodove sa roštilja i druge obroke u toku čitavog dana. U restoranu Tai Rom Prao možete uživati u  doručku, ručku i večeri.

Hotel na Puketu: Sugar Marina Resort  SURF  Kata Beach 4* ili sličan

www.sugarmarinahotel.com/surf/

Uređen u nautičkoj temi, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach nudi besplatan bežični internet u svim delovima hotela. Uz otvoreni bazen, gosti mogu da vežbaju i u fitnes centru. Besplatan privatni parking je dostupan u okviru objekta. Smešten u mirnom delu sela Kata, na samo 10 minuta hoda od plaže Kata, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach udaljen je 1,5 km od Velikog Bude i 3,1 km od vidikovca Kata. Aerodrom Puket udaljen je 31 km. Svaka soba ima klima uređaj, prostor za sedenje sa sofom na razvlačenje i kablovsku televiziju. Privatno kupatilo ima ili tuš ili kadu. U ponudi su fen za kosu, besplatni toaletni pribor i peškiri.U Sugar Marina Resortu gosti na raspolaganju imaju restoran, recepciju koja radi non-stop i mogućnost room sevric-a.

VIZA: Vize: Državljanima Srbije (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za Tajland, koja se obezbedjuje posredstvom konzulata Tajlanda u Beogradu. Prilikom prijavljivanja je potrebno dostaviti kopiju pasoša. Najkasnije mesec dana pred put bi trebalo dostaviti sledeća dokumenta: originalni pasoš sa dve spojene slobodne stranice, popunjen formular za vizu koju čete dobiti od službenika u agencija, 1 fotografija u boji dimenzija 4x6cm. Putnici iz ostalih zemalja bi trebalo sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava Tajlanda u svojim zemljama.


VAŽNE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da dostave tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
Vremena letova su podložna promenama. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.
Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.

OPŠTE NAPOMENE:
- Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje, već važeći  pasoš (važnost pasoša mora biti najmanje 90 dana po povratku sa putovanja). Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
-Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individualnog putovanja za navedenu destinaciju, uz promenu cene putovanja. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane organizatora putovanja je 20 dana pre puta, po ovom osnovu. Ukoliko je organizator sprečen da izvrši ugovor usled neizbežnih i vanrednih okolnosti, dužan je da bez nepotrebnog odlaganja odmah po saznanju obavesti putnika o raskidu ugovora, a pre otpočinjanja putovanja.
- Na letu Fly Dubaija je dozvoljen jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7kg
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group doo. - Big Blue Group doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

NAČINI PLAĆANJA:

Uplata akontacije od najmanje 25% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.
* gotovinski
* čekovima građana do 6 mesečnih rata. 
* platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
* kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata.
* kreditnim karticama NLB Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
* kreditnim karticama  masterata OTP banke moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata,
* preko računa. 
* kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
* administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IN-0000005, počev od 01.10.2023. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

Program putovanja br. 1 od 24.10.2023.

Big Blue Group doo Beograd – Stari grad, Kolarčeva 3.
Licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021.
Kategorija licence A 

SMESTAJ KRABI I PUKET Tajland/Krabi
SMESTAJ KRABI I PUKET-
 
 SMEŠTAJ:
Hotel u Krabiju: Panan Krabi Resort 4* ili sličan

www.panankrabiresort.com

Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus nudi bazen na otvorenom i fitnes centar, a nalazi se u mestu Ao Nang na poznatoj istoimenoj plaži (Ao Nang Beach). Ovaj objekat izgrađen 2017. godine udaljen je 2 km od Bokserskog stadiona Ao Nang Krabi. Plaža Noparat Tara nalazi se na 2,2 km od objekta. Hotelske sobe poseduju kuvalo. Besplatan WiFi je dostupan svim gostima, dok pojedine sobe imaju terasu. Sobe za goste imaju sopstveno kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak služi se svakog dana. Gosti mogu pojesti nešto u restoranu objekta, koji služi raznovrsna internacionalna jela, a nudi i vegetarijanske obroke. Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus raspolaže terasom. U okviru objekta na raspolaganju je poslovni centar. Recepcija radi 24/7.

Hotel na Phi Phi ostrvu: Pattaya Discovery Beach Hotel- SHA Ektra Plus 4* ili sličan

www.phiphiholidayresort.com/

PhiPhi Holidai Resort se nalazi na beloj peščanoj plaži kraj Andamanskog mora. Odmaralište ima porodični bazen, salu za fitnes i međunarodni ronilački centar “Scuba Schools”. Sobe u PhiPhi Holidai Resortu nude udobnost, moderan enterijer i TV sa ravnim ekranom. Gosti takođe mogu uživati u opuštajućoj masaži ili isprobati vodene aktivnosti, uključujući ronjenje. Izleti na okolna ostrva mogu se organizovati na šalteru ekskurzija, dok se suveniri mogu kupiti u butiku. Dečiji klub je takođe dostupan za porodice koje putuju sa decom mlađom od 12 godina. U okviru hotela se nalazi Jimmi's café restoran na plaži koji nudi sveže morske plodove sa roštilja i druge obroke u toku čitavog dana. U restoranu Tai Rom Prao možete uživati u doručku, ručku i večeri.

Hotel na Puketu: Sugar Marina Resort SURF Kata Beach 4* ili sličan

www.sugarmarinahotel.com/surf/

Uređen u nautičkoj temi, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach nudi besplatan bežični internet u svim delovima hotela. Uz otvoreni bazen, gosti mogu da vežbaju i u fitnes centru. Besplatan privatni parking je dostupan u okviru objekta. Smešten u mirnom delu sela Kata, na samo 10 minuta hoda od plaže Kata, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach udaljen je 1,5 km od Velikog Bude i 3,1 km od vidikovca Kata. Aerodrom Puket udaljen je 31 km. Svaka soba ima klima uređaj, prostor za sedenje sa sofom na razvlačenje i kablovsku televiziju. Privatno kupatilo ima ili tuš ili kadu. U ponudi su fen za kosu, besplatni toaletni pribor i peškiri.U Sugar Marina Resortu gosti na raspolaganju imaju restoran, recepciju koja radi non-stop i mogućnost room sevric-a.

 


 
 
 SMEŠTAJ:
Hotel u Krabiju: Panan Krabi Resort 4* ili sličan

www.panankrabiresort.com

Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus nudi bazen na otvorenom i fitnes centar, a nalazi se u mestu Ao Nang na poznatoj istoimenoj plaži (Ao Nang Beach). Ovaj objekat izgrađen 2017. godine udaljen je 2 km od Bokserskog stadiona Ao Nang Krabi. Plaža Noparat Tara nalazi se na 2,2 km od objekta. Hotelske sobe poseduju kuvalo. Besplatan WiFi je dostupan svim gostima, dok pojedine sobe imaju terasu. Sobe za goste imaju sopstveno kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak služi se svakog dana. Gosti mogu pojesti nešto u restoranu objekta, koji služi raznovrsna internacionalna jela, a nudi i vegetarijanske obroke. Objekat Panan Krabi Resort - SHA Plus raspolaže terasom. U okviru objekta na raspolaganju je poslovni centar. Recepcija radi 24/7.

Hotel na Phi Phi ostrvu: Pattaya Discovery Beach Hotel- SHA Ektra Plus 4* ili sličan

www.phiphiholidayresort.com/

PhiPhi Holidai Resort se nalazi na beloj peščanoj plaži kraj Andamanskog mora. Odmaralište ima porodični bazen, salu za fitnes i međunarodni ronilački centar “Scuba Schools”. Sobe u PhiPhi Holidai Resortu nude udobnost, moderan enterijer i TV sa ravnim ekranom. Gosti takođe mogu uživati u opuštajućoj masaži ili isprobati vodene aktivnosti, uključujući ronjenje. Izleti na okolna ostrva mogu se organizovati na šalteru ekskurzija, dok se suveniri mogu kupiti u butiku. Dečiji klub je takođe dostupan za porodice koje putuju sa decom mlađom od 12 godina. U okviru hotela se nalazi Jimmi's café restoran na plaži koji nudi sveže morske plodove sa roštilja i druge obroke u toku čitavog dana. U restoranu Tai Rom Prao možete uživati u doručku, ručku i večeri.

Hotel na Puketu: Sugar Marina Resort SURF Kata Beach 4* ili sličan

www.sugarmarinahotel.com/surf/

Uređen u nautičkoj temi, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach nudi besplatan bežični internet u svim delovima hotela. Uz otvoreni bazen, gosti mogu da vežbaju i u fitnes centru. Besplatan privatni parking je dostupan u okviru objekta. Smešten u mirnom delu sela Kata, na samo 10 minuta hoda od plaže Kata, Sugar Marina Resort - SURF - Kata Beach udaljen je 1,5 km od Velikog Bude i 3,1 km od vidikovca Kata. Aerodrom Puket udaljen je 31 km. Svaka soba ima klima uređaj, prostor za sedenje sa sofom na razvlačenje i kablovsku televiziju. Privatno kupatilo ima ili tuš ili kadu. U ponudi su fen za kosu, besplatni toaletni pribor i peškiri.U Sugar Marina Resortu gosti na raspolaganju imaju restoran, recepciju koja radi non-stop i mogućnost room sevric-a.

 


 

Tajland
KRABI,PI PI OSTRVO I PUKET
Polazak: 08. februar 2024. / Povratak: 18. februar 2024.
11 dana (8 noćenja) - avionom i autobusom

FIRST MINUTE POPUST OD 100€ PO OSOBI ZA UPLATE DO 30. NOVEMBRAA ILI DO POPUNE KAPACITETA PREDVIĐENIH ZA FIRST MINUTE PONUDU. NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU.

VERZIJA PROGRAMA PUTOVANJA U PDF-u


Republika Sejšeli je arhipelag u Indijskom okeanu, koji se sastoji  od četiri grupe ostrva, sa ukupno oko 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, sa površinom od oko 144 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bogatom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Po prirodnim lepotama pravi je mali raj na zemlji, te zbog toga predstavlja glavnu turističku destinaciju u svetu. Ima oko 80 hiljada stanovnika. Glavni jezik je kreolski, ali se govore i francuski i engleski.
 

Dan 1
BEOGRAD
(08.02.2024.) BEOGRAD – DUBAI Čekiranje putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” u 8:45 časova. Poletanje za Dohu u 11:45 časova (let QR 232). Obrok u avionu. Sletanje u 18:45 časova. Čekanje na konekciju.
Dan 2
DUBAI
(09.02.2024.) DUBAI -KRABI Poletanje za Krabi u 01:25 časova (let FZ 1463). Obroci u avionu. Sletanje u Krabi u 11:00 časova. Grad Krabi pripada regiji Južnog Tajlanda. Južni Tajland ima zadivljujući pejzaž i raskošno razuđenu obalu sa preko 150 egzotičnih ostrva. Većina ostrva su nadaleko poznata po fantastičnim plažama sa belim peskom koje zapljuskuje pitomo i toplo Andamansko more. Po sletanju i obavljanju carinskih formalnosti transfer do hotela. Smeštaj u hotel je posle 16h. Kratka pauza za osveženje u lobiju hotela i odlazak u obilazak Krabija. Prva stanica je Vat Tam Sua (Tigrova pećina), hram koji predstavlja jedno od najvećih prirodnih čuda Tajlanda. Hram se nalazi u pećinama okruženim džunglom, a unutar jedne od pećina je ono što izgleda kao otisci tigrovih šapa u kamenu. Glavna turistička atrakcija je, međutim, „otisak Bude” do kojeg vodi 1.272 stepenika. Nakon Vat Tam Sua hrama obilazak glavnih atrakcija grada Krabija i završetak ture na najlepšoj plaži zaliva Krabi - Ao Nang. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Dan 3
PHI PHI ISLAND
(10.02.2024.) KRABI – PI PI OSTRVO Doručak. Slobodno vreme do polaska na trajekt. Vožnja trajektom u trajanju od 1,5h do Pi Pi ostrva. Pi Pi ostrvo je jedno od najlepših ostrva ovog arhipelaga i postalo je izuzetno popularno posle planetarnog uspeha filma ,,Plaža'' čiji kadrovi su na njemu snimani. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme na ostrvu. Noćenje.
Dan 4
PHI PHI ISLAND
(11.02.2024.) PI PI OSTRVO - PUKET Doručak. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima transfer do trajekta i vožnja u trajanju od 2h do ostrva Puket. Po dolasku transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 5
PHUKET
(12.02.2024.) PUKET Doručak. Obilazak glavnih znamenitosti Puketa. Prvo odlazimo na vidikovac Karon Viev Point odakle se vide najlepše plaže -Kata Noi, Karon i Kata Lai. Zatim odlazak do Vat Chalong, najlepšeg i najpoznatijeg manastira na Puketu. Nakon manastira odlazak do statue “ Velikog Bude”, visoke čak 45 metera, prekrivene belim Burmanskim mermerom, a koja se nalazi na vrhu brda Nakered. Statua Bude je zaštitni znak Puketa jer se vidi iz gotovo svakog dela grada. Za kraj odlazak do Starog grada Puketa koji je isprepletan istorijskim nasleđem, kolonijalnom arhitekturom i umetnošću. Poslednjih godina je ovaj deo grada postao boemsko srce Puketa sa autentičnim muzejima, restoranima, malim trgovinama rukotvorina… Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 6
PUKET
(12.02.2024.) PUKET Doručak. Slobodan dan za kupanje i uživanje na plaži. Noćenje.
Dan 7
PUKET
(13.02.2024.) PUKET Doručak. Slobodan dan za kupanje i uživanje na plaži. Noćenje. (13.02.2024.) PUKET Doručak. Slobodan dan za kupanje i uživanje na plaži. Noćenje.
Dan 8
PHUKET
(14.02.2024.) PUKET Doručak. Celodnevni izlet na Džejms Bond ostrvu koje se nalazi na severu zaliva. Panak ostrvo je početna stanica ovog putovanja gde se sa velikog broda putnici premeštaju u kanue u kojima istražuju krečnjačke formacije stena i pećine bogate pećinskim nakitom. Zatim odlazak do ostrva Kao Ping i Kao Tapu poznatih po scenama iz kultnog filma o Džejmsu Bondu. Tu se pravi kratka pauza za ručak pre odlaska do prekrasne plaže Naka gde je planirano uživanje na plaži do povratkaa u hotel. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Noćenje.
Dan 9
PHUKET
(15.02.2024.) PUKET Doručak. Slobodan dan za kupanje i uživanje na plaži. Noćenje.
Dan 10
DUBAI
(16.02.2024.) PUKET -KRABI -DUBAI Doručak. Slobodan dan. Sobe se napuštaju do 12:00 časova U popodnevnim satima polazak na aerodrom. Poletanje za Dohu u 19:20 časova (let QR 679). Obrok u avionu.
Dan 11
BEOGRAD
(17.02.2024.) DUBAI- BEOGRAD Sletanje u Dubai je u 03:45 časova. Nastavak putovanja za Beograd 09:05 časova (FZ 1745). Sletanje u Beograd je u 12:15 časova.