Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 1163 €-4100 €

Kategorija hotela

4STARS

1

5STARS

45

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 44
DISKOTEKA 33
POSLOVNI CENTAR 1
BigBlue
BigBlue

BigBlue

BigBlue

BELEK , Rezultati pretrage
Drugo ime za luksuz

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više Sjani hoteli i rizorti iz ponude agencije Big Blue iz godine u godinu su sve traženiji na tržištu Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima

Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz ponude agencije Big Blue, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.


BigBlue
46 Rezultata je pronađeno 4 strana(e).
Prikaži po 
GURAL PREMIER BELEK ULTRA ALL INCLUSIVE -
IDEALNO ZA PORODICE
Hotel poseduje jedan od najvećih akva parkova u regiji kao i prelepu peščanu plažu. Preporuka za porodice sa decom kao i za goste koji žele miran odmor.
1%Popust

Od 915 €

KAYA PALAZZO RESORT  PALAZZO ALL INCLUSIVE -
PREPORUČUJEMO Moderan hotelski kompleks otvoren 2013. godine, odlikuje se savremeno opremljenim prostranim sobama i izuzetnom uslugom. Preporuka za sve tipove gostiju.
21%Popust

Od 1089 €

ASTERIA CLUB BELEK ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel izdvaja jedinstven koncept usluge usmerene ka deci i u svom sastavu ima jedan od najboljih mini klubova u regiji.  

11%Popust

Od 747 €

ADAM & EVE ULTRA ALL INCLUSIVE -
PREPORUČUJEMO
Jedinistven hotel po mnogo čemu a najviše po dizajnu, načinu pružanja usluge i neverovatnom noćnom životu unutar hotela. 
 
21%Popust

Od 844 €

RIXOS PREMIUM BELEK ULTRA ALL INCLUSIVE -
PREPORUČUJEMO
Najluksuzniji hotel iz lanca Rixos hotela ima jednu od najvećih teritorija u regiji i veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju. Jedna od mnogobrojnih novina od narednog leta je i besplatan svakodnevni prevoz i ulaz u najveći aquapark u ovom delu Turske THE LAND OF LEGENDS! Detaljnije

Od 1410 €

SUENO DELUXE BELEK  ULTRA ALL INCLUSIVE -
LUKSUZNO Otvoren u aprilu 2015. godine. Jedan od najluksuznijih hotela u Beleku.

Od 1305 €

CRYSTAL PARAISO VERDE ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Hotel nije lociran direktno na plaži, ali se do nje ne prelazi ulica već se popločanim šetalištem dolazi za nekoliko minuta. Ima besplatan prevoz do plaže za klijente koji ne žele da pešače do plaže.
7%Popust

Od 593 €

CRYSTAL  TAT BEACH GOLF ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS Hotel je udaljen 35 kilometara od aerodroma u Antaliji, 5 kilometara od mesta Kadrie i nalazi se na samoj obali mora. Ima kompaktnu zelenu regiju sa velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju.
11%Popust

Od 755 €

KAYA BELEK ULTRA ALL INCLUSIVE -
DOBAR ODNOS CENE I KVLITETA Hotel sa odličnom uslugom okružen zelenilom nudi veliki broj sadržaja. Standardne sobe su komforne i u njima je moguć smeštaj za tri odrasle osobe i jedno dete do 12 godina.
8%Popust

Od 845 €

ORANGE COUNTY RESORT BELEK (EX MAX HOLIDAY) ULTRA ALL INCLUSIVE -
ZA PORODICE SA DECOM
Hotel ima kompaktnu regiju i velike prostrane sobe. U standardnoj sobi se mogu smestiti tri odrasle osobe i dete do 14 godina. Preporuka za porodice sa decom.

Od 755 €

CRYSTAL FAMILY RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Porodični hotel koji u svom sastavu ima široku peščanu plažu. Hotel ima kompaktnu regiju i lepo uređene prostrane sobe.
 
 

Od 695 €

VOYAGE BELEK GOLF & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Hotel ima glavnu zgradu i club deo koji se nalazi iza glavne zgrade okružen zelenilom.Hotel ima jednu od najboljih kuhinja u Beleku.Preporuka za sve tipove gostiju.

Od 1105 €

SHERWOOD SENSIMAR BELEK RESORT & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
SAMO ZA ODRASLE Preporuka za romantične odmore

Od 825 €

SHERWOOD DREAMS RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
ZA PORODICE SA DECOM Izgrađen je u modernom stilu i nudi širok izbor zabavnih i sportskih programa. Dobar izbor za porodice sa decom.

Od 734 €

LETOONIA GOLF RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
IDEALNO ZA PORODICE
Hotel je okružen zelenilom, nudi raznovrsne animacije i mnogo sportskih aktivnosti za porodice tokom celog dana. Sobe su potpuno renovirane 2015. godine.

Od 775 €