Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 739 €-5130 €

Kategorija hotela

3STARS

1

4STARS

10

5STARS

13

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 16
DISKOTEKA 3

DUBAI, Rezultati pretrage
Ujedinjeni Arapski Emirati jesu federacija sedam emirata smeštenih na jugoistoku Arapskog poluostrva u jugozapadnoj Aziji, sa izlaskom na Persijski zaliv, i graniče sa Omanom i Saudijskom Arabijom. UAE se satoji od sedam država, nazvanih emirati: Dubai, Abu Dabi, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al-Quwain. Praktično svaki emirat ima svoju vladu i autonomiju na ravni privrede, ekonomije i prava koji se razlikuju u svakom emiratu. Glavni i ujedno drugi po veličini grad je Abu Dabi. Ujedinjeni Arapski Emirati su gradovi kojim vladaju šeici. Karakteristična su nizije pustinjskog i polupustinjskog oblika. Klima je pustinjska i suptropska. Sav biljni svijet se gotovo nalazi u oazama, nema stalnih tokova. Od 60-ih godina glavni prihod UAE čini proizvodnja nafte. Danas se UAE smatra trećim proizvođačem nafte na Bliskom Istoku, iza Saudijske Arabije i Irana. U poslednjh dvadeset godina porastao je značaj ne-naftnog sektora, naročito trgovine, finansija, industrije i turizma. Temperature su veoma visoke tokom leta (od maja do oktobra meseca) i mogu da dostignu i do 49°C u unutrašnjosti zemlje, dok su priobalni delovi pošteđeni veoma visokih temperatura i imaju veći procenat vlažnosti vazduha. Prijatna klima preovlađuje tokom ostatka godine sa temperaturama između 20 i 35°C. Svakako najpoznatiji od svih 7 Ujedinjenih Arapskih Emirata je Dubai. Otkad je Šeik Maktum odlučio da novac zarađen od nafte preusmeri i uloži u turizam, Dubai doživljava konstantan napredak i danas, sa čuvenom Džumeira plažom, raznovrsnim šoping centrima, autentičnim arapskim bazarima, modernim oblakoderima, predstavlja pravu turističku oazu usred pustinje. Grad je podeljen u dva dela: Deira na severu i Bur Dubai na jugu. Posebnu draž ovoj destinaciji daje kontrast izmedu ultra modernog sa jedne strane i drevnog i tradicionalnog sa druge.
24 Rezultata je pronađeno 2 strana(e).
Prikaži po 
HILTON GARDEN INN MALL OF THE EMIRATES NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel gostima nudi besplatan šatl bus do Jumeirah gradske plaže. 

Od 529 €

IBIS STYLES DUBAI JUMEIRAH NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatog šoping centra Dubai mall i La Mer plaže u toku dana. 

13%Popust

Od 409 €

CASSELLES AL BARSHA NOCENJE SA DORUCKOM -
 Nalazi se ispred DG metro stanice, na 10 minuta šetnje od tržnog centra Emirates.
 Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatih šoping centara (Dragon Mall, Outlet Mall) i La Mer i Jumeirah plaže u toku dana.
13%Popust

Od 415 €

GOLDEN TULIP AL BARSHA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se na samo nekoliko minuta od Dubai Internet City, KnowledgeVillage, Tecom i Palm Jumeirah.Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do poznatih plaža La Mer i Jumeirah, a od šoping centra Mall of the Emirates je na pešačkoj udaljenosti.
32%Popust

Od 370 €

ARMADA BLUE BAY NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi u jednom od spektakularnih Armada tornjeva, u srcu Jumeirah Lake towers dela grada.Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do Dubai Marine i Jumeirah plaže.

16%Popust

Od 417 €

WYNDHAM MARINA NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi se u okviru Dubai Marine, udaljen oko 30 minuta vožnje od aerodroma. Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do poznatih šoping centara Marina mall i Mall of Emirates. Od plaže je na pešačkoj udaljenosti.

10%Popust

Od 529 €

GHAYA GRAND HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel gostima nudi besplatan šatl bus do JBR  plaže. 

Od 539 €

RAMADA JUMEIRAH NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se u Al Mina Road-u, na 20-ak min vožnje od medjunarodnog aerodroma. Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do Kite plaže i šoping centra Dubai Mall. Od La mer plaže nalazi se na pešačkoj udaljenosti.
31%Popust

Od 462 €

AL KHOORY ATRIUM NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel Al Khoory Atrium smešten je u srcu Novog Dubaija, u neposrednoj blizini Tržnog centra Mall of Emirates 

5%Popust

Od 455 €

PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi 32km jugozapadno od internacionalnog aerodroma Dubai. Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do  M Gallery plaže.

10%Popust

Od 515 €

GRAND MILLENIUM HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se na Sheikh Zayed Road-u, u blizini Mall of the Emirates, na 5 min hoda od stanice metroa.Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatih šoping centara.

10%Popust

Od 525 €

MARINA VIEW  NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatog šoping centara i Jumeirah plaže u toku dana. 

5%Popust

Od 544 €

NASSIMA ROYAL NOCENJE SA DORUCKOM -

Odlično pozicioniran hotel, na pešačkoj udaljenosti od bus i metro stanica kao i od velikih biznis i šoping centara. Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do poznate plaže La Mer, kao i do šoping centara Mall of the Emirates, Outlet mall I MirdifDetaljnije

Od 635 €

HILTON DUBAI JUMEIRAH NOCENJE SA DORUCKOM -
Hotel je lociran u blizini Dubai-a Media Centra, na svega 30 minuta vožnje od aerodroma i u neposrednoj blizini velikih centara u Dubai-ju. Hotel poseduje privatnu plažu.

Od 1365 €

RIXOS PREMIUM DUBAI NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel nudi mogućnost besplatnog prevoza putnika šatl busom do Dubai mall-a i Mall of the Emirates. 

49%Popust

Od 1023 €