HURGADA IZLETI
 

Organizator fakultativnih izleta je lokalni partner turističke agencije Big Blue - Red sea tours. Lokalni partner kao organizator zadržava pravo promene programa i cene izleta u zavisnoti od broja prijavljenih putnika. Na izletima je prisutan lokalni vodič. Big Blue group ne snosi nikakvu odgovornost za organizaciju i sprovodjenje fakultativnih izleta. Navedene cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

KRSTARENJE
Doplhin house - Celodnevni izlet.

Uživajte u krstarenju prelepim vodama Crvenog mora. Zaustavljanje na najlepšim mestima za snorkeling i mestima gde se kreću delfini. Ukoliko nas posluži sreća, pružiće vam se jedinstvena prilika da vidite i možda čak plivate sa delfinima u njihovom prirodnom okruženju.
Odrasli 35 evra
Deca do 12 godina 20 evra

RAJSKO OSTRVO
Celodnevni izlet

Čuveno Rajsko ostrvo odavno privlači turiste u Hurgadi. Uživajte u  peščanoj plaži i zadivljujućoj podvodnoj flori i fauni koja će vas ostaviti bez daha. Ručak i pića na brodu uključeni su u cenu. Obezbedjena oprema za snorkeling (maske i peraja).
Odrasli 30 evra
Deca do 12 godina 20 evra

RONJENJE
Zaronite u velike dubine  Crvenog mora sa maskom i bocom za ronjenje. Ovo neprocenjivo bogatstvo Egipta, pored istorijskih znamenitosti, najveća je atrakcija zemlje faraona. Neverovatno živ i šaren podvodni svet ostaviće Vas bez komentara. Obuka, 2 zarona u pratnji instruktora. Ručak i pića na brodu uključeni u cenu.
Odrasli 45 evra

BROD SA STAKLENIM DNOM
Istražite nebrojena blaga Crvenog mora. Stakleno dno ovog broda omogućiće Vam  da budete svedok svih lepota crvenomorskog podvodnog sveta! Trajanje programa 2 sata. Piće na brodu je uključeno u cenu.
Odrasli 20 evra
Deca do 12 godina 15 evra

JEEP SAFARI
Odlazak džipovima u pustinju s posetom beduinskom selu i upoznavanje sa tradicionalnim načinom života ovog naroda. Jahanje kamila, vožnja kvadova i bugija, kao i poseta terarijuma pustinjskih životinja i zmija. Izlet završavamo sa orijentalnim programom pod vedrim nebom (trbušna plesačica, fakir, Tanura) uz uključenu večeru.
Odrasli 35 evra
Deca do 12 godina 20 evra

LUKSOR
Otkrijte istoriju staru hiljadama godina. Posetite najveći hram na svetu, legendarni  Karnak i čuveni hram kraljice Hatšepsut i Memnonove kolosalne statue. Na kraju i najveće čudo Luksora - Dolina kraljeva! Obidjite fabrike alabastera i papirusa. Ručak i ulaznice za lokalitete su uključeni u cenu.
Odrasli 70 evra
Deca do 12 godina 35 evra


KAIRO

Ne propustite šansu da vidite jedino od sedam  svetskih čuda koje i  danas postoji, veliku Keopsova piramida u Gizi kao i Kefrenovu i Mikerinovu piramidu. Najveća statua iz drevnog Egipta - sfinga. Tu je i razgledanje Egipatskog muzeja u kojem se nalazi Tutankamonovo blago. Poseta tradicionalnoj parfimeriji i fabrici papirusa. Ručak i ulaznice za lokalitete su uključeni u cenu.

Odrasli 70 evra
Deca do 12 godina 35 evra