Call Center
011 / 41-41 411
Pon.–pet. 9 –21h, Sub.10 –15h
info@bigblue.rs
NAŠA PREPORUKA ZA IZLETE


TRADICIONALNA LEFKADA

Upoznajte istoriju Lefkade, hranu i tradiciju, predivan manastir Faneromeni skriven među borovima i posetite tradicionalna planinska sela Karia i Egluvi gde se život odvija u ritmu prošlosti.
 

MISTIČNI EPIR

Posetite Nekramandio, sagrađen na vratima Hada, uživajte u vožnji brodićem i šetnji po čuvenoj reci Aheron i poseti Pargi.
 

LOV NA BLAGO

Visoko u planinama Lefkade, nalazi se napušteno selo Rekacinata. Seljani odavno nisu tu ali su ostavili iza sebe tragove koji bi putniku jednog dana mogli da pomognu da pronađu davna zaboravljeno skrivena blaga. Usred pejzaža koji oduzimaju dah, pridruži se avanturi, prati tragove i pronađi blaga.
 

KEFALONIJA – ITAKA

Kupanje na prelepoj i čuvenoj plaži na Lefkadi, poseta slikovitom Fiskardu na Kefaloniji, biseru Jonskog mora i mirnoj Odisejevoj Itaki, pećini Papanikoli i čuvenom Skorpiosu porodice Onazis.
 

ZABORAVLJENA OSTRVA

Uživajte u jedinstvenoj plovidbi i istražite usamljena ostrva Kastos i Kalamos. Posetite pećinu Papanikoli i uživajte u kupanju i ronjenju u najčistijim vodama i plažama. Hrana uključena u cenu izleta.
 

EPSKO KRSTARENJE SA BRODOM “ODYSSEIA”

Plovidba oko ostrva Meganisi, Skorpiosa i pećine, uživanje u roštilju na plaži, igranja sirtakija i mnogo zabave uz tradicionalno grčko piće, uzo, hrana uključena.
 

3 PLAŽE

Tri najlepše plaže na Lefkadi sa prelepom tirkiznom bojom mora: Porto Katziki, Egremni i Agiofili. Celodnevno uživanje u kupanju i sunčanju.
 

SUNSET &STARS

Jedinstveno večernje krstarenje koje koristi najveći teatar na svetu, nebo, Zvezde, sazvežđa, nezaboravno iskustvo.