Social Network

   BIG BLUE GROUP 

  Turistička agencija BIG BLUE GROUP osnovana je u maju 2006. godine. Kreativnost, visoka profesionalnost i predanost poslu, odnosno vrhunska usluga uz ispunjavanje najviših standarda u ovoj delatnosti, profilisala se još od prvog dana ne samo kao izraz kvaliteta već i kao nemerljiva vrednost pažljivo biranih destinacija kolektiva vrhunskih profesionalaca. Startni cilj bio je avio-prevoz sa organizacijom odmora u Turskoj. Već u prvoj godini poslovanja na letovanje u Tursku sa agencijom BIG BLUE GROUP otputovalo je 1.750, ispostavilo se, (pre)zadovoljnih putnika. U nerednim sezonama taj broj se konstanto uvećavao da bi 2010. BIG BLUE GROUP preuzela ulogu lidera na tržištu jugoistične Evrope kada su u pitanju aranžmani u zemlji koja izlazi na četiri mora. U međuvremenu širi se i ponuda. Već u 2007. BIG BLUE GROUP uspešno organizuje i putovanja u Egiptu, a samo godinu dana kasnije u ponudi su i aranžmani za Grčku odnosno Tunis. Fokusirana na vrhunsku uslugu BIG BLUE GROUP 2008. godine se na tržištu prvi put pojavljuje i kao organizator individulanih putovanja za daleke destinacije. Zahvaljujući konstantnoj stabilnosti rasta i razvoja poslovanja, kao i održivosti visokog kvaliteta usluga, već 2010. odnosno 2011. Big Blue Group sebe i zvanično promoviše u najuspešnijeg i najkreativnijeg turoperatora na srpskom tržištu.


  BIG BLUE GROUP
  Uvažavajući kao model poslovanja kako potrebe tako i želje svakog pojedinca danas je BIG BLUE GROUP izrasla u jednog od najboljih i najpouzdanijih organizatora putovanja u Srbiji. U prodajnoj mreži, koja se iz godine u godinu takođe širi, nalaze se tri(3) moderno opremljene poslovnice s vrhunskim profesionalcima u oblasti prodaje. Dve su u Beogradu a jedna je u Novom Sadu. Pod imenom BIG BLUE GROUP, sada već prepoznatljivim brendom, još dve poslovnice funkcionišu po principu franšize - u Beogradu i Novom Sadu. Takodje, aranžmane BIG BLUE GROUP prodaje i veliki broj subagenata kako u Srbiji tako i u zemljama regiona. 


  Poslednjih godina BIG BLUE je značajno proširio sferu svog poslovanja tako da su sada osim aranžmana za najatraktivnija letovališta širom sveta u ponudi i poznati evropski ski-centri u zimskim mesecima, odnosno tokom cele godine grupni i individualni aranžmani za evropske i svetske metropole, daleke destinacije, egzotična ostrva, uzbudljiva krstarenja itd. Kao pouzdan partner BIG BLUE GROUP polako preuzima i lidersku poziciju na polju kongresnog, zdravstvenog, rekreativnog i poslovnog turizma. BIG BLUE GROUP je i nosilac IATA licence što agenciju svrstava u svetsku porodicu onih koji se uspešno bave prodajom avio-karata za sve meridijane sveta što ne bi bilo moguće da u svojim poslovnicama ne koristi AMADEUS i GALILEO, globalne rezervacione sisteme za prodaju avio-karata.


  Takođe, BIG BLUE GROUP nudi i nešto što retko ko još može: integracija hotelskog rezervacionog sistema na sajtu www.bigblue.rs omogućava putnicima da iz svoje sobe ili kancelarije veoma lako sami kreiraju privatno ili službeno putovanje, odnosno da rezervišu hotelske sobe, transfere, izlete ili rent-a-car na adresama više od 150.000 dobavljača širom sveta a po najpovoljnim cenama. U internet strane agencije integrisan je i rezervacioni sistem za kupovinu avio-karata kod svih svetskih nacionalnih avio-kompanija kao i nisko budžetnih.

  BIG BLUE GROUP porodica je sve brojnija. Uz iskusne turističke pregaoce čija je profesionalnost personifikovana kroz lidersku poziciju agencije, deo kolektiva su sve više i mladi, obrazovani kadrovi s ambicijom da konstantnim usavršavanjem, velikim angažovanjem i stalnim podizanjem kvaliteta usluge doprinesu očuvanju stečenog ugleda BIG BLUE GROUP na tržištu uz zajednički cilj da broj zadovoljnih klijenata raste iz godine u godinu, odnosno da procenat putnika koji su u organizaciji BIG BLUE GROUP putovali dva ili više puta iz sezone u sezonu uvećava. A to i nije tako neizvodljivo jer je slogan BIG BLUE GROUP, znan i Vama: Vi znate gde, mi znamo kako!