Skriveni dragulj u ostrvskom zalivu

Agencija Big Blue narednog leta u ponudi za Majorku nudi i nešto novo - odmor u Alkudiji.
Za svoje putnike Big Blu je rezervisao smeštaj u odabranim hotelima u najatraktivnijim letovalištima Majorke do koje i u sezoni 2019. lete direktni čarteri ove agencije.

Šta Majorka, lepotica Mediterana, nudi a drugi nemaju? Pre svega sjajnu klimu. I u najvrelijim mesecima u godini retki su dani u kojima, naravno u hotelskoj sobi, morate u pomoć da pozovete klima uređaje. To je već sasvim dovoljno da se osećate prijatnije i ugodnije, samim tim i raspoloženije. Za one koji uživaju u plivanju tu su i izuzetno lepe peščane plaže (nema privatnih ni hotelskih) sa neverovatno čistim morem. Majorka je tako i prestižna letnja destinacija, ostrvo na kojem su u sezoni govori 100 i više jezika.
Agencija Big Blue narednog leta u ponudi za Majorku nudi i nešto novo - odmor u Alkudiji. Ovaj ostrvski dragulj smešten na severu zemlje, namenjena izbirljivim turistima, nudi široku paletu mogućnosti za razonodu i idealan i aktivan odmor: od fantastičnih rimskih ruševina, preko uskih uličica starog grada ispunjenih prodavnicama i buticima do jedne od najvećih atrakcija grada-luke, nekadašnjeg ribarskog naselja, gde ćete biti u prilici da probate najsvežije ulove dana u nekom od brojnih ribarskih restorana.
Samo za vas agencija Big Blue je rezervisala smeštaj u odabranim hotelima u najatraktivnijim letovalištima Majorke do koje i u sezoni 2019. lete direktni čarteri ove agencije.